NİĞDE / MERKEZ - Edikli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: edikli çpal

Ock

Niğde İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından öğrenci ve velilerimize İlk Yardım Eğitimi verilmiştir. İlgililere teşekkür ederiz.

Ekm

31.10.2023 tarihinde okul veli ve aile birliği toplantısı yapılmıştır. Velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. ORTAK SINAV TAKVİMİ SAYFAMIZA YÜKLENMİŞTİR. SINAV TAKVİMİNİ PDF OLARAK İNDİRMEK İSTERSENİZ BURAYA TIKLAYINIZ.

ÖĞRENCİLERİMİZE SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Ekm

9A/AL sınıf rehberlik öğretmeni Fatma TALAS ve okul rehberlik öğretmeni Ayşe Aybike ÖZTÜRK tarafından öğrencimiz Hüseyin KÜÇÜKTAŞ 'ın evine veli ziyaretleri kapsamında misafir olundu. Öğrencilerimizin takibinin yapılması amacıyla veli ziyaretlerimiz devam edecektir.

Ekm

6 Ekim 2023 Cuma günü okulumuz çok amaçlı konferans salonda Mevlid Kandili programı düzenlenmiştir. Öğrencilerimizin katkılarıyla düzenlenen Mevlid Kandili programımızın idrak edilmesinde emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi. Programda önce saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu. Daha sonra programımız okul müdürümüz İdris KAHRAMAN Beyin konuşmasıyla devam etti. Öğrencilerimiz şiirlerini okudu. Duygu dolu anlar yaşandı.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EYLÜL DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ VE ÖĞRENCİLERİN SORUMLU OLDUĞU DERSLER SAYFAMIZA EKLENMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

May

20.05.2023 tarihinde Gümüşler Manastırı, Yeşilburç ve Niğde Müzesi'ni kapsayacak şekilde okul gezisi düzenlenmiştir. Planlamasından uygulamasına kadar emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları okulumuz tarafından hazırlanan gösteriler eşliğinde coşkuyla kutlanmıştır. Edikli meydanda öncelikle Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı akabinde kutlamalarla devam eden bu programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

Öğrencilerimize adolesan (ergenlik) dönemi özellikleri anlatılmıştır.

İlgili sunum dosyamıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mrt

Deprem sonrası velilerimize psikososyal destek amaçlı okul rehberlik öğretmenimiz tarafından deprem aile oturumu düzenlenmiştir.

Sunum dosyamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.