NİĞDE / MERKEZ - Edikli Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

En iyi narkotik polisi anne projesi kapsamında jandarma narkotik ekibi tarafından okulumuzda kadın velilerimize bağımlılık eğitimi verilmiştir.

Mrt

12.03.2024 salı günü 12 Mart ve İstiklal Marşı'ımızın kabulünün 103.yıldönümü kutlama töreni programımız gerçekleştirilmiştir. Programı takiben İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiştir. Sıralamaya girerek ödül kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

1. Büşra Şerife BIYIK

2. Mutuya Sena ÇAMUR

3. Fatma Nur DEMİRKOPARAN

Mrt

Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında 11A/AL sınıfı öğrencilerimiz ile Gümüşler Manastrı ve kütüphaneye ziyaretlerimiz gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz müdür yardımcısı İsmail EMİROĞLU, Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü akreditasyon programı çerçevesinde Hırvatistan'a ziyarette bulunmuştur. Ziyareti sonrası deneyimlerini öğrencilere aktaran EMİROĞLU'na teşekkür ederiz. Okulumuzun Erasmus faaliyetleri devam etmektedir.

Şbt

Okulumuzda siber zorbalık tiyatro ve sunumu gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulda öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda doğa öncüleri semineri düzenlenmiştir.

Şbt

Okulda öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda okul temelli şiddetin psikolojik, sosyal, dini ve hukuksal boyutları semineri düzenlenmiştir.

Ock

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın yürütücülüğünde ve Bakanlığımızın paydaşlığında düzenlenen TEKNOFEST festivaline okulumuzda 5 farklı proje ve takımla başvuru yapmıştır. 2024 yılında Adana'da düzenlenecek olacak TEKNOFEST festivaline katılmayı hedefleyen okulumuzun çalışmaları devam etmektedir.

Ock

Niğde İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından öğrenci ve velilerimize İlk Yardım Eğitimi verilmiştir. İlgililere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda UNESCO kulübü etkinlikleri kapsamında kulüp tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

31.10.2023 tarihinde okul veli ve aile birliği toplantısı yapılmıştır. Velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda dijital oyun bağımlılığı ile ilgili seminer düzenlenmiştir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

9A/AL sınıf rehberlik öğretmeni Fatma TALAS ve okul rehberlik öğretmeni Ayşe Aybike ÖZTÜRK tarafından öğrencimiz Hüseyin KÜÇÜKTAŞ 'ın evine veli ziyaretleri kapsamında misafir olundu. Öğrencilerimizin takibinin yapılması amacıyla veli ziyaretlerimiz devam edecektir.

Ekm

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliğine yönelik seminer verildi. Öğretmen ve öğrencilerimizin İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda bilinçlendiği eğitimde sosyal hayatımızda ve iş yerlerindeki güvenlik tedbirlerinin önemine dikkat çekildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

10.10.2023 tarihinde okulumuzda hummalı bir çalışma sonucunda sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi. 12A-AL 11A-AL 10A-AL ve 10A-AMP sınıfları ile gerçekleştirilen bu sosyal sorumluluk projesi kapsamında okulumuzun bahçesine fidanlar dikildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.